Gezonde zoetigheden





Blueberry muffins

Kokosmeel (50 gram)
Honing (80 ml)
Kokosolie (60 ml)
Eieren (4)
Zout (snufje)
Bakingsoda (1/4 tl)
Blauwe besjes (150 gram)

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden. 
Weeg de ingrediënten af, en zet de kokosolie in de oven zodat deze kan smelten.
Was de besjes en dep ze droog.
 Meng de droge ingrediënten door elkaar in een kom. 
Meng de kokosolie, honing en eieren door elkaar. 
Zeef de droge ingrediënten en mix alles tot een mooi vloeibaar beslag. 
Roer hier de besjes door.
Doe het beslag in de muffin vormpjes. 
Doe de cups niet helemaal vol, maar blijf zo'n 3 mm onder de rand.
Bak ze ca. 20 minuten in de oven. 
Even testen met een sateprikker: als deze droog uit de muffin komt zijn ze klaar.
Af laten koelen en smullen maar!


Je kunt ze een dag of 5 bewaren in een koekblik.












Chocolade pudding (zonder suiker)



1 Avocado (rijpe)
1 EL Honing (zonder toegevoegde suikers en andere dingen)
1 EL Rauwe Cacao Poeder
1 tl vanilla poeder
Beetje water
Handje aardbeien of frambozen

Alle ingredienten in de foodprocessor.

Besprenkeld met cacao nibs en aardbeien of frambozen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.