Blueberry muffins
Kokosmeel (50 gram)
Honing (80 ml)
Kokosolie (60 ml)
Eieren (4)
Zout (snufje)
Bakingsoda (1/4 tl)
Blauwe besjes (150 gram)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Weeg de ingrediënten af, en zet de
kokosolie in de oven zodat deze kan smelten.
Was de besjes en dep ze droog.
Meng de droge ingrediënten door elkaar in
een kom.
Meng de kokosolie, honing en eieren door elkaar.
Zeef de droge
ingrediënten en mix alles tot een mooi vloeibaar beslag.
Roer hier de besjes
door.
Doe het beslag in de muffin vormpjes.
Doe de cups niet helemaal vol, maar blijf zo'n 3 mm onder de
rand.
Bak ze ca. 20 minuten in de oven.
Even testen met een sateprikker: als
deze droog uit de muffin komt zijn ze klaar.
Af laten koelen en smullen
maar!
Je kunt ze een dag of 5 bewaren in een koekblik.
Chocolade pudding (zonder suiker)
Chocolade pudding (zonder suiker)
1 Avocado (rijpe)
1 EL Honing (zonder toegevoegde suikers en andere dingen)
1 EL Rauwe Cacao Poeder
1 tl vanilla poeder
Beetje water
Handje aardbeien of frambozen
Alle ingredienten in de foodprocessor.
Besprenkeld met cacao nibs en aardbeien of frambozen.


Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.